دنیای زعفران- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد نسبت به شیوع ویروس همه گیر کرونا در مراحل برداشت و پَر کردن گل زعفران هشدار داد و گفت: جلوگیری از شیوع این بیماری در این بخش نیازمند توجه دقیق به رعایت پروتکلهای بهداشتی و مسائل پیشگیرانه است.
دکتر جواد باذلی ، همزمانی مراحل برداشت و پَرکردن گل زعفران با شیوع ویروس کرونا را یادآور شد و افزود: با عنایت به گروهی و جمعی بودن این اقدامات و با توجه به آن که گل زعفران از مبداء تا مقصد به دست چند نفر می چرخد و عامل مهمی برای انتقال ویروس همه گیر کرونا محسوب می شود اگر یک نفر در این فرآیند، آلوده به بیماری کووید ۱۹ باشد افراد زیادی را درگیر این بیماری می کند.
وی ادامه داد: بر این اساس، کارگران و کشاورزان و تولید کنندگان باید تا جایی که امکان دارد با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این زمینه از چرخه انتقال و شیوع این بیماری جلوگیری کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به بحرانی بودن وضعیت این شهرستان از نظر شیوع ویروس همه گیر کرونا کمبود دستگاه اکسیژن ساز و نیروی انسانی را از مشکلات این بخش ذکر کرد و توجه بیشتر مسوولان ذیربط را به این مهم خواستار شد.