• صفحه خانگی
  • >
  • اخبار
  • >
  • بررسی راهکارهای مکانیزاسیون برداشت و فراوری زعفران توسط بخش خصوصی و با مشارکت پژوهشکده زعفران

بررسی راهکارهای مکانیزاسیون برداشت و فراوری زعفران توسط بخش خصوصی و با مشارکت پژوهشکده زعفران

  • توسط دنیای زعفران
  • مهر 21, 1400
  • اخبار

دانشگاه تربت حیدریه با محوریت پژوهشکده زعفران در راستای صنعتی سازی بازار زعفران ، خاصه مکانیزاسیون برداشت و فراوری زعفران ، جلساتی را با فعالین این صنعت برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه در جلساتی با حضور مدیران و نمایندگان شرکت های خصوصی (آقای مهندس نعیمی و آقایان جهانشیری) و پژوهشکده زعفران (آقایان دکتر فیضی و مهندس سالاریان)، ضمن بازدید از امکانات، پتانسیل و ظرفیت موجود، راهکارهای تسهیل روند ساخت دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز در زمینه مکانیزاسیون مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت زعفران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این جلسات که روز یکشنبه، ۱۱ مهر ماه در محل شرکت های جم گستر و زعفران مهر اصیل خراسان در مشهد برگزار گردید، ضمن بازدید از کارگاههای تولیدی، بررسی راه های مشارکت طرفین، تشکیل تیم های مشارکتی و بازدید از مزارع زعفران در دستور کار قرار گرفت.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

یادداشت ها

بخش آموزشی دنیای زعفران

ارتباط با ما

قیمت روز زعفران زعفران در بورس

بنر قیمت روز زعفران – بازار نقدی

گزارش روزانه بازار زیره و زعفران و پسته در بورس

با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید

دریافت کد بورسی

درباره ما

مزیت های خرید اشتراک +راهنما